Υλικά για 2 άτομα:
- 400 γρ. συκώτι
- 1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λωρίδες
- 1/2 ποτήρι μαυροδάφνη
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γλ. εστραγκόν ξερό
- 1/2 κ.γλ. κόλιανδρο ξερό
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το συκώτι σε τηγάνι όπου έχουμε ρίξει το ελαιόλαδο.
- Σβήνουμε με μαυροδάφνη και αφήνουμε να εξατμιστεί.
- Προσθέτουμε το μέλι, το εστραγκό, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1′.
- Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό (μπορεί στην πορεία να χρειαστεί λίγο ακόμη), χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε γύρω στα 20′ μέχρι να σωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.