Υλικά για 2 άτομα:
- 150 γρ. ταλιατέλες
- 3 φέτες προσούτο και 1 φέτα μπέικον
- 70 γρ. μπλε τυρί
- 3 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια σε ψιλές ροδέλες
- 1/2 φέτα ψωμί σε τρίμμα
- αλάτι, πιπέρι
- ελάχιστο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες al dente για 7-8′. Σουρώνουμε κρατώντας μισό ποτήρι από το νερό που έβρασαν.
- Τσιγαρίζουμε τα αλλαντικά σε μικρά κομμάτια και 3′ μετά βάζουμε και τα κρεμμυδάκια.
- Σβήνουμε με το βρασμένο νερό, ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και αφήνουμε να σωθεί έως ότου μείνει λίγο νερό.
- Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και το τυρί και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και το ψωμί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.