Υλικά για 6 φέτες:
- 6 φέτες τοστ χωρίς κόρα
- βούτυρο
- 150 γρ. φέτα πικάντικη
- 6 κ.σ. γιαούρτι πλήρες
- δυόσμος
- αλάτι, πιπέρι
- 6 κ.σ. καπονάτα (δες συνταγή για καπονάτα)
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε τις φέτες με τον πλάστη, τις βουτυρώνουμε και τις βάζουμε σε βουτυρωμένες φόρμες.
- Ανακατεύουμε τη φέτα με το γιαούρτι, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
- Μοιράζουμε στις φόρμες πάνω από το ψωμί και προσθέτουμε και 1 κ.σ. καπονάτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15′ περίπου.