Υλικά για 6 φέτες:

  • 6 φέτες τοστ χωρίς κόρα
  • βούτυρο
  • 150 γρ. φέτα πικάντικη
  • 6 κ.σ. γιαούρτι πλήρες
  • δυόσμος
  • αλάτι, πιπέρι
  • 6 κ.σ. καπονάτα (δες συνταγή για καπονάτα)

Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε τις φέτες με τον πλάστη, τις βουτυρώνουμε και τις βάζουμε σε βουτυρωμένες φόρμες.
  • Ανακατεύουμε τη φέτα με το γιαούρτι, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
  • Μοιράζουμε στις φόρμες πάνω από το ψωμί και προσθέτουμε και 1 κ.σ. καπονάτα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15′ περίπου.