Υλικά (για 4 άτομα – 8 τορτίγιες):
- 8 τορτίγιες
- 200 γρ. φρεσκά στρογγυλά μανιτάρια και 200 γρ. πλευρώτους
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κίτρινη και κόκκινη πιπεριά (προαιρετικά)
- ρόκα
- 1 φλιτζάνι κατίκι
- 2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο (ανάλογα με το πόσο σκορδάτο το θέλετε)
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- χυμός από ένα λεμόνι
- λίγο δεντρολίβανο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
- ελαιόλαδο
- βαλσάμικο ξίδι
- αλάτι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 4 κουταλιές ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, το δεντρολίβανο.
- Αλατίζουμε και περιχύνουμε με το μείγμα αυτό τα μανιτάρια.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Μόλις ψηθούν, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα περιχύνουμε με 2 κουταλιές βαλσάμικο.
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες.
- Βγάζουμε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
- Αλείφουμε τις τορτίγιες με το κατίκι.
- Μοιράζουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και τη ρόκα.
- Τυλίγουμε και σερβίρουμε.