Υλικά για 2 άτομα:

  • 2 τσιπούρες των 300 γρ. περίπου (ή η 2 κεφάλια)
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • από 1 κ.σ. θυμάρι ξερό, φασκόμηλο (λιγότερο από 1 κ.σ.), μαϊντανό (ή κόλιανδρο ξερό), 2-3 δαφνόφυλλα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε όλα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε τα ψάρια που έχουμε βάλει σε μια βαθιά γαβάθα.
  • Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
  • Βάζουμε τα ψάρια με τη σάλτσα που θα προκύψει σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για περίπου 30΄στους 200 βαθμούς.