Υλικά για 2 άτομα:
- 2 τσιπούρες των 300 γρ. περίπου (ή η 2 κεφάλια)
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- χυμό από 1 λεμόνι
- από 1 κ.σ. θυμάρι ξερό, φασκόμηλο (λιγότερο από 1 κ.σ.), μαϊντανό (ή κόλιανδρο ξερό), 2-3 δαφνόφυλλα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε τα ψάρια που έχουμε βάλει σε μια βαθιά γαβάθα.
- Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
- Βάζουμε τα ψάρια με τη σάλτσα που θα προκύψει σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για περίπου 30΄στους 200 βαθμούς.