Υλικά για ένα τυρόψωμο όχι πολύ παχύ σε στρογγυλό ταψί 26 εκ.:

  • 250 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. νερό
  • 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 60 γρ. μαργαρίνη
  • 150-200 γρ. τυρί φέτα

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και το τυρί και φτιάχνουμε ένα ζυμάρι όχι πολύ σφΙχτό.
  • Αφήνουμε να φουσκώσει για 30-60′.
  • Το ξαναζυμώνουμε προσθέτοντας και λίγη μαργαρίνη και τυρί.
  • Ξανακάνουμε την παραπάνω διαδικασία 2-3 φορές μέχρι να τελειώσει η μαργαρίνη και το τυρί.
  • Βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και αφήνουμε να φουσκώσει 30-60′.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45-50′ μέχρι να ροδίσει (όπως στη φωτογραφία).