Υλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ23 εκ.:

  • 400-450 γρ. αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
  • 250 γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 αβγά
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 κοφτό κ.γλ. αλάτι
  • θυμάρι ξερό
  • 3-4 κ.σ. λάδι για το άλειμμα

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις κουταλιές λάδι, για να φτιάξουμε μια ζύμη που να κολλάει ελαφρώς στα χέρια.
  • Ντύνουμε τη φόρμα με λαδόκολλα, ρίχνουμε μέσα τη ζύμη, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε 30-40′ να φουσκώσει.
  • Περιχύνουμε με το λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45΄.