Υλικά για 4 άτομα:
- 8 φιλέτα τσιπούρας (ή άλλο φιλέτο ψάρι)
- 50 γρ. μουστάρδα
- 40 γρ. μαργαρίνη
- 3 κ.σ.ελαιόλαδο
- 6 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα σε κομμάτια
- 2 κοφτές κ.σ. αμύγδαλο τριμμένο
- 5-6 λιαστές ντομάτες
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 1/2 κ.σ. ξερό βασιλικό (ή 1/2 ματσάκι φρέσκο)
- αλάτι
Εκτέλεση
- Αλατίζουμε τα φιλέτα καλά και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο
- Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά στο μούλτι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στα φιλέτα (όχι στη μεριά του δέρματος).
- Βάζουμε τα φιλέτα στην γκριλιέρα με το δέρμα προς τα κάτω για 4-5′.
- Μεταφέρουμε προσεχτικά τα φιλέτα σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 βαθμούς για 10′ μέχρι να γίνει η κρούστα.