Υλικά για 4 άτομα:

  • 8 φιλέτα τσιπούρας (ή άλλο φιλέτο ψάρι)
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • 40 γρ. μαργαρίνη
  • 3 κ.σ.ελαιόλαδο
  • 6 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα σε κομμάτια
  • 2 κοφτές κ.σ. αμύγδαλο τριμμένο
  • 5-6 λιαστές ντομάτες
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1/2 κ.σ. ξερό βασιλικό (ή 1/2 ματσάκι φρέσκο)
  • αλάτι

Εκτέλεση

  • Αλατίζουμε τα φιλέτα καλά και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο
  • Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά στο μούλτι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στα φιλέτα (όχι στη μεριά του δέρματος).
  • Βάζουμε τα φιλέτα στην γκριλιέρα με το δέρμα προς τα κάτω για 4-5′.
  • Μεταφέρουμε προσεχτικά τα φιλέτα σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 βαθμούς για 10′ μέχρι να γίνει η κρούστα.