Υλικά για 3-4 άτομα:

  • 700-800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 20 μεσαία ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 40 ml χυμός λεμονιού
  • λίγο βασιλικός ξερός και θυμάρι ξερό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 6-7′ μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
  • Ρίχνουμε τα ντοματίνια και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4′ μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι, τη μουστάρδα και το χυμό και περιχύνουμε το κοτόπουλο.
  • Ανακατεύουμε απαλά, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για άλλα 5′.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι και τη σάλτσα από το κοτόπουλο.