Υλικά για 3-4 άτομα:
- 700-800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 20 μεσαία ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. μέλι
- 40 ml χυμός λεμονιού
- λίγο βασιλικός ξερός και θυμάρι ξερό
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 6-7′ μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνουμε τα ντοματίνια και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4′ μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι, τη μουστάρδα και το χυμό και περιχύνουμε το κοτόπουλο.
- Ανακατεύουμε απαλά, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για άλλα 5′.
- Συνοδεύουμε με ρύζι και τη σάλτσα από το κοτόπουλο.