Υλικά για 4 άτομα:
- 4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου
- 2 κ.σ. μασκαρπόνε
- 4 φέτες προσούτο
- 4 φέτες μπέικον
- 2 φέτες γαλοπούλα
- 2 φέτες τυρί γκούντα
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
- μουστάρδα
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και ανοίγουμε μια σχισμή στα πλάγια.
- Στα δύο φιλέτα βάζουμε το μασκαρπόνε ενώ στα άλλα δύο αλείφουμε το εσωτερικό με μουστάρδα και προσθέτουμε από μία φέτα τυρί και γαλοπούλα καθώς και πιπεριά.
- Τα δύο φιλέτα τυλίγουμε με 2 φέτες προσούτο ενώ τα άλλα δύο φιλέτα τα αλείφουμε με μουστάρδα και τα τυλίγουμε με μπέικον.
- Κλείνουμε τις σχισμές των φιλέτων με οδοντογλυφίδες για να μη φύγει η γέμιση και να μείνουν σταθερά το μπέικον κυρίως γιατί το προσούτο δε φεύγει.
- Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα φιλέτα για λίγα λεπτά από όλες τις πλευρές.
- Βάζουμε ελαιόλαδο σε ταψί, προσθέτουμε τα φιλέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30′ περίπου.
- Σερβίρουμε με πατάτες baby που έχουμε βράσει για λίγια λεπτά και μετά, αφού έχουμε αλατίσει και πασπαλίσει με δεντρολίβανο, τις ψήνουμε για 30′ ή τις τηγανίζουμε.