Υλικά για 4 άτομα:

  • 4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου
  • 2 κ.σ. μασκαρπόνε
  • 4 φέτες προσούτο
  • 4 φέτες μπέικον
  • 2 φέτες γαλοπούλα
  • 2 φέτες τυρί γκούντα
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
  • μουστάρδα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και ανοίγουμε μια σχισμή στα πλάγια.
  • Στα δύο φιλέτα βάζουμε το μασκαρπόνε ενώ στα άλλα δύο αλείφουμε το εσωτερικό με μουστάρδα και προσθέτουμε από μία φέτα τυρί και γαλοπούλα καθώς και πιπεριά.
  • Τα δύο φιλέτα τυλίγουμε με 2 φέτες προσούτο ενώ τα άλλα δύο φιλέτα τα αλείφουμε με μουστάρδα και τα τυλίγουμε με μπέικον.
  • Κλείνουμε τις σχισμές των φιλέτων με οδοντογλυφίδες για να μη φύγει η γέμιση και να μείνουν σταθερά το μπέικον κυρίως γιατί το προσούτο δε φεύγει.
  • Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα φιλέτα για λίγα λεπτά από όλες τις πλευρές.
  • Βάζουμε ελαιόλαδο σε ταψί, προσθέτουμε τα φιλέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30′ περίπου.
  • Σερβίρουμε με πατάτες baby που έχουμε βράσει για λίγια λεπτά και μετά, αφού έχουμε αλατίσει και πασπαλίσει με δεντρολίβανο, τις ψήνουμε για 30′ ή τις τηγανίζουμε.