tsuros

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 3-4 άτομα:

  • 1 κούπα νερό
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 2 1/2 κ.γλ. ζάχαρη
  • 2 κ.γλ. βούτυρο
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, με τη ζάχαρη, το βούτυρο και το αλάτι.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει μια πολύ πηχτή μπεσαμέλ.
  • Βάζουμε σε κορνέ και κόβουμε με ψαλίδι καθώς ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
  • Τους βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας, για να τραβήξει τα λάδια, και τους περνάμε από το μείγμα ζάχαρης και κανέλας.