Υλικά για 3-4 άτομα:
- 1 κούπα νερό
- 1 κούπα αλεύρι
- 2 1/2 κ.γλ. ζάχαρη
- 2 κ.γλ. βούτυρο
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, με τη ζάχαρη, το βούτυρο και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει μια πολύ πηχτή μπεσαμέλ.
- Βάζουμε σε κορνέ και κόβουμε με ψαλίδι καθώς ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
- Τους βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας, για να τραβήξει τα λάδια, και τους περνάμε από το μείγμα ζάχαρης και κανέλας.