Υλικά για 24 κομμάτια:
- 160 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (ή ελαιόλαδο)
- 300 γρ. αλεύρι
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή μαλακή
- 100 γρ. ζάχαρη λευκή
- 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- 2 αβγά χτυπημένα
- σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τα δύο είδη ζάχαρης, τη σόδα και το αλάτι.
- Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και τα αβγά και αναμειγνύουμε.
- Προσθέτουμε και τη σοκολάτα και ζυμώνουμε ελαφρώς μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
- Χωρίζουμε σε 24 μέρη, πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε στο ψυγείο.
- Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε δύο ταψιά και τοποθετούμε 12 μπάλες στο καθένα σε απόσταση.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15′.