Υλικά για 24 κομμάτια:

  • 160 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (ή ελαιόλαδο)
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή μαλακή
  • 100 γρ. ζάχαρη λευκή
  • 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τα δύο είδη ζάχαρης, τη σόδα και το αλάτι.
  • Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και τα αβγά και αναμειγνύουμε.
  • Προσθέτουμε και τη σοκολάτα και ζυμώνουμε ελαφρώς μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
  • Χωρίζουμε σε 24 μέρη, πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε στο ψυγείο.
  • Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε δύο ταψιά και τοποθετούμε 12 μπάλες στο καθένα σε απόσταση.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15′.