Για τη ζύμη:

  • 260 γρ. αλεύρι
  • 40 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 1 αβγό και 50 ml νερό

Για τη γέμιση:

  • 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
  • 100 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη
  • ρίγανη, πιπέρι
  • 2-3 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες χωρίς τα σπόρια
  • 10-15 ντοματίνια κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, την παρμεζάνα και το βούτυρο και δουλεύουμε με το χέρι μέχρι να έχουμε ένα ψιχουλιαστό μείγμα.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  • Τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30΄ ή ολόκληρο βράδυ.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά.
  • Στρώνουμε ένα αντικολλητικό φύλλο στο τραπέζι της κουζίνας και τοποθετούμε τη ζύμη στο κέντρο.
  • Ανοίγουμε με τον πλάστη ένα φύλλο διαμέτρου 30-32 εκ.
  • Αλείφουμε το φύλλο με 2 κ.γλ. μουστάρδα. αφήνοντας περιθώριο περίπου 2 εκ. από την περιφέρεια του φύλλου χωρίς μουστάρδα.
  • Τοποθετούμε το μείγμα τυριών καλύπτοντας όπου υπάρχει μουστάρδα και απλώνουμε από πάνω τις ντομάτες και τα ντοματίνια.
  • Με τη βοήθεια του χαρτιού γυρίζουμε όση ζύμη εξέχει και καλύπτουμε τη γέμιση.
  • Μεταφέρουμε προσεχτικά σε μια λαμαρίνα του φούρνου μαζί με το αντικολλητικό χαρτί και προαιρετικά αλείφουμε τη ζύμη με 1 χτυπημένο αβγό.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25-30′.