Υλικά για 6 άτομα:
- 18 μπισκότα πτι-μπερ
- 4 μήλα σε κύβους
- 80 γρ. μέλι
- 1 ποτήρι νερό
- κανέλα
- 1 άνθος αραβοσίτου κρέμα βανίλια
- 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος
- 1/2 κουταλιά ζάχαρη άχνη
- 1 φακελάκι τρούφα σοκολάτα
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα μήλα με το μέλι και το νερό και αφήνουμε να βράσουν και να μαλακώσουν μέχρι να σωθούν τα υγρά.
- Ομογενοποιούμε με το ραβδομπλέντερ και προσθέτουμε την κανέλα.
- Φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
- Βάζουμε από 2 κ.σ. τριμμένο μπισκότο στα μπολάκια και ισομοιράζουμε πρώτα τον πολτό μήλου, το άνθος αραβοσίτου και μετά τη σαντιγί.
- Σκεπάζουμε την επιφάνεια κάθε μπολ με τρούφα και βάζουμε στο ψυγείο.