Υλικά για 6 άτομα:

  • 18 μπισκότα πτι-μπερ
  • 4 μήλα σε κύβους
  • 80 γρ. μέλι
  • 1 ποτήρι νερό
  • κανέλα
  • 1 άνθος αραβοσίτου κρέμα βανίλια
  • 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κουταλιά ζάχαρη άχνη
  • 1 φακελάκι τρούφα σοκολάτα

Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα μήλα με το μέλι και το νερό και αφήνουμε να βράσουν και να μαλακώσουν μέχρι να σωθούν τα υγρά.
  • Ομογενοποιούμε με το ραβδομπλέντερ και προσθέτουμε την κανέλα.
  • Φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
  • Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
  • Βάζουμε από 2 κ.σ. τριμμένο μπισκότο στα μπολάκια και ισομοιράζουμε πρώτα τον πολτό μήλου, το άνθος αραβοσίτου και μετά τη σαντιγί.
  • Σκεπάζουμε την επιφάνεια κάθε μπολ με τρούφα και βάζουμε στο ψυγείο.