Υλικά για ταψί στρογγυλό 32-34 εκ.:

  • 500γρ. φύλλο κρούστας
  • 250γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 300γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
  • 300γρ. κασέρι κομμένο σε κύβους
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα γάλα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το ζαμπόν και το τυρί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
  • Βουτυρώνουμε ένα φύλλο και το βάζουμε στο ταψί.
  • Συνεχίζουμε με ένα ακόμη βουτυρωμένο και μοιράζουμε το ζαμπόν-τυρί.
  • Τσαλακώνουμε τα φύλλα για να χωρούν στο ταψί.
  • Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και το υλικό.
  • Κόβουμε την πίτα σε 8 κομμάτια.
  • Ανακατεύουμε το γάλα με τα αβγά σε ένα μπολ και περιχύνουμε την πίτα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κάτω αντίσταση και αέρας και συνεχίζουμε χωρίς αέρα πάνω κάτω αντίσταση για άλλα 30′ μέχρι να ροδίσει η πίτα.