Υλικά για ταψί στρογγυλό 32-34 εκ.:
- 500γρ. φύλλο κρούστας
- 250γρ. λιωμένο βούτυρο
- 300γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
- 300γρ. κασέρι κομμένο σε κύβους
- 3 αυγά
- 1 κούπα γάλα
Εκτέλεση
- Βάζουμε το ζαμπόν και το τυρί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα φύλλο και το βάζουμε στο ταψί.
- Συνεχίζουμε με ένα ακόμη βουτυρωμένο και μοιράζουμε το ζαμπόν-τυρί.
- Τσαλακώνουμε τα φύλλα για να χωρούν στο ταψί.
- Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και το υλικό.
- Κόβουμε την πίτα σε 8 κομμάτια.
- Ανακατεύουμε το γάλα με τα αβγά σε ένα μπολ και περιχύνουμε την πίτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κάτω αντίσταση και αέρας και συνεχίζουμε χωρίς αέρα πάνω κάτω αντίσταση για άλλα 30′ μέχρι να ροδίσει η πίτα.