Υλικά για 2 άτομα:
- 2 μελιτζάνες σε κύβους ή ροδέλες
- 2 κολοκύθια μέτριασε κύβους ή ροδέλες
- 2 πιπεριές σε λωρίδες
- 2 πατάτες σε ροδέλες
- 1 ντομάτα σε κύβους
- αλάτι, πιπέρι, ξερό εστραγκόν
- ελαιόλαδο
- 200 γρ. φέτα
- 150 γρ. ανθότυρο
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 αβγό
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα πυρέξ ή ταψάκι.
- Τα αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με εστραγκόν και ρίχνουμε ελαιόλαδο (1/2-1 ποτήρι).
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30′.
- Χτυπάμε τα τυριά με το γιαούρτι και το αβγό στο μούλτι.
- Περιχύνουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-15′.