Υλικά για 2 άτομα:

  • 2 μελιτζάνες σε κύβους ή ροδέλες
  • 2 κολοκύθια μέτριασε κύβους ή ροδέλες
  • 2 πιπεριές σε λωρίδες
  • 2 πατάτες σε ροδέλες
  • 1 ντομάτα σε κύβους
  • αλάτι, πιπέρι, ξερό εστραγκόν
  • ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φέτα
  • 150 γρ. ανθότυρο
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα πυρέξ ή ταψάκι.
  • Τα αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με εστραγκόν και ρίχνουμε ελαιόλαδο (1/2-1 ποτήρι).
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30′.
  • Χτυπάμε τα τυριά με το γιαούρτι και το αβγό στο μούλτι.
  • Περιχύνουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-15′.