Υλικά για 30 κομμάτια:
- 10 φύλλα κρούστας
- 1/2 δόση κρέμα πατισερί (δες συνταγή Ναπολεόν με κρέμα)
- βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
- Παίρνουμε κάθε φύλλο, το βουτυρώνουμε και το κόβουμε σε 3 κομμάτια από τη μικρή πλευρά.
- Βάζουμε 1 κ.γλ. κρέμα και το τυλίγουμε. Στα μισά, κλείνουμε το φύλλο και από τις 2 πλευρές και συνεχίζουμε να τυλίγουμε.
- Τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Ξαναβουτυρώνουμε με ένα πινέλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20′ ή μέχρι να ροδίσουν.