mpougatsinia

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 30 κομμάτια:

  • 10 φύλλα κρούστας
  • 1/2 δόση κρέμα πατισερί (δες συνταγή Ναπολεόν με κρέμα)
  • βούτυρο λιωμένο

 

Εκτέλεση

  • Παίρνουμε κάθε φύλλο, το βουτυρώνουμε και το κόβουμε σε 3 κομμάτια από τη μικρή πλευρά.
  • Βάζουμε 1 κ.γλ. κρέμα και το τυλίγουμε. Στα μισά, κλείνουμε το φύλλο και από τις 2 πλευρές και συνεχίζουμε να τυλίγουμε.
  • Τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Ξαναβουτυρώνουμε με ένα πινέλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20′ ή μέχρι να ροδίσουν.