cookieschosolatechips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 40-50 κομμάτια:

  • 330 γρ. μαύρη και άσπρη ζάχαρη
  • 330 γρ. μαργαρίνη
  • 4 αυγά
  • 1 κ.σ. νερό
  • 1 κ.γλ. κοφτό σόδα
  • ελάχιστο αλάτι
  • 120 γρ. καρύδια κομμένα (καλύτερα με το μαχαίρι και όχι στο μπλέντερ)
  • 540 γρ. αλεύρι
  • 220 γρ. κουβερτούρα κομματάκια

 

Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε καλά στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, τα αυγά, το νερό, το αλάτι, τη σόδα.
  • Ανακατεύουμε το μίγμα με τα καρύδια, το αλεύρι και την κουβερτούρα.
  • Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς βάζουμε κουταλιά κουταλιά το μίγμα σε λαδόκολλα στο ταψί (όχι πολλή ποσότητα στο κουτάλι, γιατί απλώνει το μίγμα στο ταψί) και ψήνουμε για περίπου 30′ (μπορεί και λιγότερο ανάλογα το φούρνο).